Meseria de baza a trei tineri este…hotia


Intră acum și în grupul de

Politistii suceveni au identificat miercuri, nu mai putin de trei hoti. Potrivit IPJ Suceava, sâmbata trecuta, între orele 13.30 – 17.00, persoane necunoscute, prin fortarea sistemului de închidere de la usa de la intrare, au patruns în locuinta lui D. GHEORGHE, de 66 ani din comuna Fântânele, de unde au sustras suma de 800 lei. Miercuri, în urma masurilor întreprinse, a fost identificat autorul furtului în persoana lui P. CIPRIAN, de 19 ani din satul Stamate. S-au  recuperat 550 lei, iar tânarului i s-a întocmit dosar penal pentru savârsirea infractiunilor de furt calificat si violare de domiciliu.  

Tot miercuri, în urma extinderii cercetarilor fata de M. DUMITRU, de 24 ani, din comuna Zamostea, încarcerat în Arestul I.P.J. Suceava pentru mandatul de executare a pedepsei închisorii, cadrele Biroului Investigatii Criminale de la Politia Municipiului Radauti au reusit probarea a 5 furturi din societati comerciale si în dauna persoanelor fizice, de pe raza de competenta ramase initial cu autori necunoscuti, cu un prejudiciu total de 8.900 lei.   

Si pentru B. FLORIN, de 20 ani, din comuna Dornesti s-au probat 5 furturi din societati comerciale si în dauna persoanelor fizice, comise  împreuna cu alti doi autori, pe raza municipiului Radauti. Autorul este cercetat în stare de libertate pentru savârsirea infractiunii de furt calificat si violare de domiciliu, cercetarile continuând pentru identificarea si prinderea celorlalti doi autori.


Intră acum și în grupul de