Doar șase firme din cele peste 14.000 din județul Suceava au au optat pentru split TVA de la 1 octombrie. Măsura dispusă de Guvern va fi obligatorie de la 1 ianuarie


Intră acum și în grupul de

Doar șase firme din cele peste 14.000 din județul Suceava au optat pentru plata TVA defalcat de la 1 octombrie când această modalitate de plată a TVA este facultativă, dar care va intra în vigoare obligatoriu de la 1 ianuarie.

TVA Medical, Inc., headquartered in Austin, Texas, is developing minimally invasive therapies for end-stage renal disease, including a catheter-based AV fistula system. More information is available at www.TVAMedical.com. (PRNewsFoto/TVA Medical, Inc.)

Potrivit profit.ro un număr de 175 de firme din țară au solicitat să plătească split TVA, din care șase firme sunt din județul Suceava.

Mediul de afaceri sucevean s-a pronunțat împotriva introducerii split-TVA, iar președintele Camerei de Comerț și Industrie Suceava, Nicolae Troașe, a transmis o notă de poziție premierului Mihai Tudose în care îi cere să renunțe la această modalitate de plată a TVA.

În județul Suceava funcționează, potrivit datelor din anul 2016, un număr de 14.030 de societăți comerciale.


Intră acum și în grupul de