Un tânăr băut a intrat cu mașina în gardul unei case din Ițcani


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de de 25 de ani, din municipiul Suceava, a intrat cu mașina în gardul unei case din Ițcani, după ce s-a urcat băut la volan.

IPJ Suceava a informat că marți, la ora 23.33, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că un autoturism înmatriculat în străinătate a intrat în gardul unei locuinţei de pe strada Constantin Moraru din localitate, iar conducătorul auto este sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Polițiștii deplasați operativ la fața locului, au identificat autoturismul implicat în eveniment și pe conducătorul auto, un localnic de 25 de ani”, a arătat sursa citată.

Tânărul aflat la volanul mașinii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. La spital, el a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de