Accidentati pe trecerea de pietoni


Intră acum și în grupul de

O falticeneanca si un siretean au fost accidentati în timp traversau strada pe trecerea de pietoni. Potrivit IPJ Suceava sâmbata, la ora 12.45, pe strada Revolutiei din municipiul Falticeni, M. FLORIN, de 37 ani din comuna Boroaia, în timp ce conducea autoturismul marca „Dacia 1300”, a accidentat-o pe T. MARIA, de 49 ani localnica, aflata în traversare regulamentara pe trecere de pietoni semnalizata cu semafor electric pe culoare verde.

Conducatorul auto purta centura de siguranta, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ si i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot sâmbata, la ora 21.23, pe strada Unirii din orasul Siret, C. MIRCEA, de  50 ani din comuna Balcauti, în timp ce conducea autoturismul marca „Dacia 1300”, l-a accidentat pe C. ION, de 69 ani localnic, aflat în traversare regulamentara pe trecere de pietoni.

Conducatorul auto nu purta centura de siguranta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat si i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 


Intră acum și în grupul de