O sabie și două pistoale cu bile găsite de polițiști într-o mașină în care se aflau cinci tineri din Rădăuți și Suceava


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Rădăuți au descoperit în mașina în care se aflau cinci tineri o sabie, două pistoale cu bile, dar și alte obiecte contondente, în urma unui control în trafic.

Potrivit IPJ Suceava, joi, un echipaj din cadrul Poliţiei municipiului Rădăuţi a oprit pentru control pe str. Piaţa Unirii din localitate autoturismul condus de un localnic de 21 de ani și în care se aflau ca pasageri un tânăr de 20 de ani din aceeași localitate și trei tineri din municipiul Suceava.

„În urma controlului autoturismului, polițiștii au identificat o sabie, un rucsac în care se afla un pistol cu bile cu încărcătorul pus şi butelia de gaz și alte obiecte contondente, iar sub scaunul pasagerului din faţă, respectiv a tânărului de 21 de ani, un alt pistol cu încărcătorul şi butelia de gaz introduse în mâner”, a precizat Poliția Suceava.

Sursa citată a menționat că tinerii au fost conduși la sediul poliţiei, ocazie cu care, în urma verificărilor s-a stabilit faptul că, pistolul găsit sub scaunul pasagerului din autoturism aparţine tânărului de 21 de ani, care nu a putut prezenta nici un act de provenienţă.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii a două infracţiuni de „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor” şi a unei infracţiuni de „portul fără drept a obiectelor interzise”, armele și celelalte bunuri fiind ridicate de polițiști pentru cercetări.


Intră acum și în grupul de