Traficul în Vama Porubne-Siret limitat parțial din cauza unor lucrări de reparații și modernizare care se vor derula în octombrie și noiembrie


Intră acum și în grupul de

Traficul autoturismelor și pentru camioane va fi limitat parțial în perioada octombrie-noiembrie în Vama Proubne-Siret din cauza unor lucrări de reparații și modernizare a carosabilului și a porțiunii pentru pasagerii din acest punct de trecere a frontierei, a anunțat Serviciul de presă al postului vamal „Porubne-Siret” citat de Agenția BucPress.

Potrivit sursei citate, au început deja lucrările de reparații majore ale acoperirii asfaltice și de îmbunătățire a secțiunii direcției pasagerilor de la punctul de control internațional al postului vamal „Porubne-Siret” și „Vadul-Siret”.

„În consecință, va exista o mișcare limitată atât în direcția pasagerilor, cât și parțial pentru tiruri și camioane”, se arată în comunicat.

Totodată, se menționează că în continuare controlul vamal și înregistrarea vehiculelor și cetățenilor vor fi efectuate în modul obișnuit.

Lucrările vor fi derulate în perioada octombrie-noiembrie.

 „Autoritățile vamale iau măsuri pentru a accelera realizarea acestor lucrări, propunem să alegem în timp util direcția optimă de mișcare, ne cerem scuze pentru inconveniențe și vă mulțumim pentru înțelegere”, se arată în comunicat.


Intră acum și în grupul de