Trei tineri reţinuţi de poliţişti după ce au tâlhărit un adolescent din Fălticeni


Intră acum și în grupul de

Trei tineri cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani au reținuți pentru 24 de ore, fiind încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, după ce au lovit cu pumnii și au tâlhărit un adolescent din Fălticeni.

Poliția Județeană Suceava a informat că un tânăr de 18 ani, din municipiul Fălticeni, a fost agresat în seara zilei de miercuri, 4 octombrie a.c., în timp ce se deplasa de o stradă din localitate.

Polițiștii au precizat că adolescentul a fost acostat de un minor de 16 ani din comuna Vadu Moldovei, unul de 17 ani și un tânăr de 18 ani, ambii din comuna Fântâna Mare, care, după un conflict spontan, l-au urmărit și lovit cu pumnii.

„În timpul agresiunii, victimei i-a căzut ceasul de la mână, fiind luat de minorul de 16 ani, după care, cei trei tineri au fugit. Ceasul sustras a fost recuperat de polițiști de la minorul de 16 ani, fiind restituit persoanei vătămate”, a arătat sursa citată.

Poliția Suceava a menționat că în baza probatoriului administrat s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a celor trei suspecți, care au fost încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, sub aspectul comiterii infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe”, „tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi „tâlhărie”, urmând ca, la 06.10.2017, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni pentru a dispunerea de măsuri preventive.

 

 


Intră acum și în grupul de