Tir cu arcul : Sportivii suceveni, medaliati la Campionatele Nationale


Intră acum și în grupul de

La sfârsitul saptamânii trecute, între 25-27 iulie, la Iasi s-au desfasurat Campionatele Nationale pentru juniori si seniori la tir cu arcul. Conform traditiei, lotul sucevean a deplasat echipe complete atât la seniori si senioare cât si la juniori.

Clubul Sportiv Municipal a fost reprezentat de sportivele Oana Trufin, Elena Gheorghita si Corina Curelar în concursul feminin si de Corneliu Costea la masculin.

De la Clubul Sportiv Scolar Radauti au facut deplasarea urmatorii arcasi: Bogdan Cucos, Adrian Morosan, Florin Prelipceanu, Cristina Morosan, Adina Forray, Bianca Schipor, Andrei Danila, Alex Popescu si Cornel Serban. Delegatia a fost condusa de directorul CSS Radauti, prof. Alexandru Denes.

Reprezentantii suceveni s-au întors cu trei medalii de aur obtinute de Elena Gheorghita – senioare, Corneliu Costea – seniori si Bogdan Cucos – juniori si un loc II în concursul pe echipe, la feminin (Oana Trufin, Corina Curelar si Elena Gheorghita). (Mircea Maxim)

Tenis

„10 pentru Pavel” ajunge sâmbata la Suceava

În cadrul actiunilor pentru promovarea tenisului în tara noastra, Federatia Româna de Tenis în colaborare cu firma Sport Games, organizeaza campania „10 pentru Andrei Pavel”.

Aceasta actiune, care cuprinde întâlniri demonstrative ale marelui jucator cu micii practicanti ai sportului alb a debutat în acest week-end la Bucuresti si va continua în alte cinci orase din tara: Constanta, Galati, Iasi, Bacau si Suceava.

La Suceava, campania „10 pentru Pavel” va avea loc pe data de 2 august, la baza sportiva „Unirea”, dupa urmatorul program:

    * ora 11: conferinta de presa la sala „Unirea”
    * ora 12: meciuri demonstrative de tenis

În cazul în care vremea va fi nefavorabila, actiunea se va desfasura în sala de atletism „Areni” din Suceava.

Organizarea campaniei de la Suceava se ocupa Clubul Sportiv „Select”, DSJ Suceava si CSM Suceava.

Pentru înscrieri, amatorii pot lua legatura cu persoanele de contact Pop Mihai – 0745-820918 si Costel Chelaru – 0744-621111.


Intră acum și în grupul de