Deputatul PDL, Dumitru Pardau implicat personal in sprijinirea sinistratilor


Intră acum și în grupul de

Cabinetul parlamentar al deputatului PD-L de Suceava, Dumitru Pardau, împreuna cu Radio Orion si Monitorul de Dorna au lansat un apel catre locuitorii zonei Dornelor de a demara o campanie de colectare de bunuri materiale, în scopul ajutorarii persoanelor din zona calamitata a judetului Suceava. Actiunea umanitara este în curs de derulare, o parte  din ajutoare fiind trimise deja catre 5 localitati precum Brodina, Ulma, Vicovu de Jos, Putna, Moldovita, iar cealalta parte se depoziteaza la Cabinetul parlamentar pentru a fi distribuita la sfârsitul saptamânii.

Totodata, Dumitru Pardau a informat ca a luat legatura cu toti primarii din bazinul Dornelor, indiferent de culoarea politica, pentru a se organiza asemenea puncte de colectare la nivelul fiecarei primarii.  

Deputatul PD-L a precizat ca dupa retragerea apelor actiunea de sprijinire a persoanelor si a localitatilor calamitate va continua, prin acordarea de material lemnos si materiale pentru realizarea de gabioane. Dumitru Pardau a mai adaugat ca personal va contribui cu un ajutor constând în mobilier si aparatura electro-casnica în cazul unei familii identificata de acesta, din zona Câmpulung Moldovenesc, care a avut de suferit de pe urma inundatiilor.  
 
 


Intră acum și în grupul de