Ion Lungu, după ce a verificat investițiile din municipiu: Se lucrează bine, cu excepția termoficării unde așteptăm banii de la Guvern. Primarul a inspectat și Zona de Agrement Tătăraşi și strada Constantin Moraru


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, încă așteaptă banii, 7,3 milioane de lei, pentru lucrările de reabilitare a rețelei de termoficare și care trebuiau să fie transferați de la Guvern în urma unei Hotărâri de Guvern din primăvara acestui an.

Lungu, care a verificat, luni,  din nou lucrările de investiții ale municipalității a spus că se lucrează bine,  cu excepția lucrărilor la termoficare.

„Se lucrează bine şi la celelalte lucrări de investiții cu excepția lucrărilor de termoficare la care așteptăm bani de la Guvern”, arată Lungu.

El a vizionat și două lucrări care sunt în curs de finalizare: strada Constantin Moraru din cartierul Ițcani şi Zona de Agrement Tătăraşi.

Primarul Sucevei și-a exprimat, miercuri, speranța că banii care trebuiau să ajungă la Suceava pentru lucrările la rețelele de termoficare vor fi transferați după ce a aflat că premierul Mihai Tudose s-a interesat de întârzierea alocării acestor fonduri.

El a spus că dacă cei 7,3 milioane de lei ar fi transferați autorităților sucevene nu vor putea fi cheltuiți toți și că circa 3 milioane de lei ar urma să fie returnați pentru că lucrările au fost oprite și conservate în lipsa finanțării, urmând să fie decontate doar lucrări deja executate.


Intră acum și în grupul de