Polițiștii suceveni au aplicat amenzi de peste 115.000 de lei în cadrul unei ample acțiuni pe linie rutieră


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Suceava împreună cu poliţiştii de la formaţiunile de profil din teritoriu au organizat în perioada 7-9 octombrie a.c., o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză, cât şi pentru constatarea şi sancţionarea unor abateri generatoare de evenimente rutiere grave.

Potrivit Poliției Județene Suceava, viteza excesivă este, în continuare, una din principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave. Astfel, pentru siguranţa traficului rutier, poliţiştii au organizat pe perioada weekend-ului o acţiune cu efective sporite.

„Din fericire prezenţa activă a poliţiştilor în trafic şi măsurile luate au făcut ca în  ultimele zile să nu se producă accidente rutiere grave pe drumurile din judeţul nostru, neînregistrându-se nici un deces sau rănit grav”, a precizat sursa citată.

Poliția Suceava a precizat că zilnic, pe drumurile naţionale şi europene, au acționat toate autospecialele dotate cu aparate radar, fiind aplicate 314 sancţiuni contravenţionale în valoare de 115.381 lei, majoritatea – 223 pentru depăşirea regimului legal de viteză.

De asemenea, polițiștii au ridicat 19 de permise de conducere şi 2 certificate de înmatriculare.

„Cele mai multe permise de conducere – 11 – au fost ridicate pentru depăşirea regimului legal de viteză, alte 7 fiind reţinute pentru depăşiri neregulamentare, iar un permis a fost reţinut pentru că era expirat”, a menționat IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de