Bărbat din Gura Humorului pus sub control judiciar după ce a amenințat cu moartea și l-a lovit pe șeful Poliției Rurale Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 50 de ani din Gura Humorului a fost pus, marți, sub control judiciar fiind acuzat de ultraj după ce a amenințat cu moartea și a lovit un ofițer de poliție. șeful Poliției Rurale Gura Humorului.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au anunțat că au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Remus Ovidiu Lateși pentru două infracțiuni de ultraj.

Acesta este acuzat că în 25 august în jurul orei 19.30, în timp ce șeful Secţiei 10 Poliţie Rurală Gura Humorului, ofițer de poliție cu funcția de subcomisar, se afla în parcul central din oraşul Gura Humorului, Lateşi l-a ameninţat cu bătaia și cu moartea, pentru a se răzbuna pentru deciziile pe care polițistul le-a luat în exercitarea atribuţiilor de serviciu în privinţa plângerilor depuse la unitatea de poliţie pe care o conduce de o femeie împotriva lui Lateşi.

Ulterior, în data de 7 octombrie, în jurul orei 20.30, în timp ce se afla pe DN 2E, la km 40+900 m, în localitatea Pîrteştii de Sus, com. Cacica, Lateşi l-a prins cu mîinile de piept şi l-a împins pe șeful Poliţiei Rurale Gura Humorului ce se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, după care, în jurul orei 20.50, la intrarea în secţia de Urgenţe a Spitalului Orăşenesc Gura Humorului,  în momentul în care se aflau pe scări şi au ajuns în dreptul uşii de acces, l-a lovit de două ori cu piciorul, respectiv dând cu talpa piciorului spre înapoi, în zona genunchilor şi a coapsei pe acelaşi ofiţer de poliţie.

Remus Ovidiu Lateși a fost reținut duminică seara până luni seara când s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile faţă de inculpat, stabilindu-se mai multe obligaţii printre care şi aceea de a nu se apropia de ofițerul de poliție.


Intră acum și în grupul de