Incendiere intentionata la Argestru


Intră acum și în grupul de

Detasamentul de pompieri Vatra Dornei a intervenit cu doua autospeciale luni, la ora 05:02 pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Gheorghe U., din localitatea Argestru.

Când pompierii au ajuns la fata locului ardea o magazie construita din lemn, existând pericolul de propagare la atelierul mecanic învecinat si locuinta particulara.

Incendiul a fost lichidat la ora 07.30.

În urma cercetarilor s-a stabilit ca incendiul a avut drept cauza folosirea intentionata a flacarii de la un chibrit.

Pompierii au reusit sa salveze casa de locuit si atelierul mecanic, în valoare de cca 300.000 lei, pagubele fiind estimate la cca. 10.000 lei.

IPJ Suceava a venit cu precizari astfel ca , la locuinta lui U. GHEORGHE din Vatra Dornei a izbucnit un incendiu, fiind afectate doua anexe în totalitate, în care se aflau 3m.c. scândura, 4 tone fân, 4 m.c. pari de vie si o masina tocatoare de nutret. A fost afectat si un ifron în proportie de 30%. În urma verificarilor s-a stabilit ca incendiul a fost provocat de numitul G. MIHAI de 44 ani din municipiul Vatra Dornei, angajat ca ziler la partea vatamata, care, pe fondul unui conflict, a vrut sa se razbune. Autorul a declarat ca a aprins un ziar pe care l-a aruncat în dependinta unde se afla fânul dupa care a plecat imediat de la fata locului. Acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de „distrugere”, ce urmeaza a fi solutionat procedural.

              


Intră acum și în grupul de