Tânăr din Solca cu permisul suspendat, prins în timp ce transporta lemne fără documente legale


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 29 de ani, din Solca, cu permisul de conducere suspendat, a fost prins de polițiști în timp ce transporta lemne fără documente legale.

Potrivit IPJ Suceava, marți, în jurul orei 17.00, un echipaj din cadrul Poliției orașului Solca a oprit pentru control, pe strada Poienilor din localitate, autovehiculul înmatriculat în străinătate, condus de un localnic de 29 de ani, care transporta material lemnos.

„În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos, iar în  în urma inventarierii au stabilit faptul că acesta transporta ilegal cantitatea de 3,027 m.c. lemn de foc de esență molid”, a arătat sursa citată.

Polițiștii au precizat că șoferul a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Solca.

Mai mult, oamenii legii au constatat că bărbatul de 29 de ani  are permisul de conducere suspendat, până în data de 18.10.2017.

Tânărul s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de