Doi bărbați reținuți de polițiști după ce au fost prinși la Fundu Moldovei transportând țigări de contrabandă de aproape 40.000 lei

Două persoane au fost reținute de polițiștii din Pojorâta după ce au fost depistate transportând într-o mașină, în portbagaj și într-un locaș amenajat, țigări de contrabandă de aproape 40.000 lei.

Potrivit IPJ Suceava, marți, la ora 14.15, o patrulă din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta a oprit pentru control pe DJ 175, din comuna Fundu Moldovei, autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un  bărbat de 44 de ani, din comuna Moldova Sulița și în care se afla ca pasager, un bărbat de 52 de ani din municipiul C-lung Moldovenesc.

„În urma controlului autoturismului, polițiștii au identificat în portbagaj și într-un locaș amenajat între scaune și bancheta din spate, 3.530 pachete cu țigări, bunuri pentru care, cei doi nu au putut prezenta documente legale de proveniență”, a arătat sursa citată.

Poliția Suceava a precizat că țigările de contrabandă în valoare de circa 39.900 lei au fost confiscate, iar autoturismul în valoare de circa 15.000 lei a fost indisponibilizat la sediul poliției.

Totodată, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, cei doi suspecți fiind reținuți pentru 24 de ore și încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 11.10.2017 să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria C-lung Moldovenesc pentru stabilirea unor măsuri preventive.

 

loading...