Percheziții la domiciliile unor puști din Vicovu de Sus bănuiți de furturi din locuinţe. Polițiștii au găsit motoferăstraie, cămăși cu motive tradiționale și telefoane mobile


Intră acum și în grupul de

Doi adolescenți din Vicovu de Sus sunt cercetați de polițiști, după ce în urma unor percheziții la domiciliile lor s-au găsit motoferăstraie, cămăși cu motive tradiționale și telefoane mobile.

Potrivit IPJ Suceava, polițiștii din Gălănești, sprijiniți de echipe din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava au făcut în cursul zilei de marți, 10 octombrie a.c., în baza autorizației de emise de Judecătoria Rădăuți percheziții la domiciliile unor tineri de 16 și 17 ani, ambii din orașul Vicovu de Sus.

Poliția Suceava a precizat că perchezițiile au avut loc ca urmare a continuării cercetărilor în cauzele privind furturile din locuințe comise pe raza comunei Putna, în noaptea de 4 spre 5 septembrie a.c..

Astfel, polițiștii au identificat mai multe bunuri asemănătoare celor care fac obiectul cercetărilor, respectiv două motoferăstraie, șase cămăși cu motive tradiționale și patru telefoane mobile.

„Minorul de 16 ani a fost identificat la domiciliu, fiind audiat cu privire la proveniența bunurilor”, a arătat sursa citată.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activității infracționale a celor doi minori și soluționarea procedurală a cauzelor.


Intră acum și în grupul de