Ucrainean depistat în Vama Siret cu 1.500 de pachete de țigări ascunse într-un spațiu special amenajat al maşinii


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, cetățean ucrainean, s-a ales cu o amendă de 7.000 lei, iar mașina în valoare de 23.000 lei a fost indisponibilizată în vederea confiscării după ce a fost depistat în Vama Siret cu 1.500 de pachete de țigări ascunse într-un spațiu special amenajat al autoturismului.

 

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch Seriţan, miercuri, în jurul orei 21.00, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul ucrainean Sergii S., în vârstă de 38 de ani, conducând un autoturism marca Peugeot.

Seriţan a precizat că polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor, fiind descoperită ascunsă şi nedeclarată, într-un spațiu special amenajat prin dublarea spațiului destinat roții de rezervă, cantitatea de 1.500 de pachete de țigări, marca Marlboro, de proveniență ucraineană.

„Țigările, în valoare de aproximativ 2.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 7.000 lei. Autoturismul, în valoare de 23.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării deoarece avea un spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch Seriţan.


Intră acum și în grupul de