Bărbat din Maramureș introdus în arestul Poliției Suceava pentru braconaj

Un bărbat de 41 de ani, din orașul Borșa, județul Maramureș, a fost introdus în arestul IPJ Suceava fiind suspect de braconaj pe raza comunei Cârlibaba.

Poliția Județeană Suceava  a informat că marți, 10 octombrie a.c., în urma continuării cercetărilor în cauza privind infracțiunea de braconaj comisă în noaptea de 23 spre 24 august a.c., pe raza comunei Cârlibaba, polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase și ai Poliţiei municipiului Vatra Dornei, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, au pus în executare autorizația de percheziție emisă de Judecătoria Vatra Dornei, la domiciliul unui suspect de 41 de ani, din județul Maramureş.

Cu această ocazie, oamenii legii au identificat o cantitate de carne de vânat, ce a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, în urma întregului probatoriu administrat, bărbatul de 41 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Vatra Dornei care a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului de 41 de ani, pentru o perioadă de 30 de zile începând cu 11 octombrie a.c..

Astfel, bărbatul de 41 de ani, din orașul Borșa, a fost introdus în arestul IPJ Suceava.