Afaceristul din Brodina, disparut si gasit dupa 3 saptamani, este stabil medical


Intră acum și în grupul de

Omul de afaceri Stefan Belmega, dat disparut de 3 saptamâni si aparut dupa inundatii, se afla în prezent internat în Sectia Anestezie-Terapie-Intensiva de la Spitalul Judetean Suceava, unde va fi monitorizat de o comisie medicala. Acesta va fi supus unor investigatii pentru a se vedea daca se confirma sau nu declaratiile sale, potrivit carora ar fi înghitit soda caustica în urma cu trei saptamâni si ca nu-si mai aminteste ce s-a întâmplat dupa aceea. Medicul urgentist Tiberiu Bradatan a precizat miercuri ca pacientul era stabil medical atunci când a fost adus la Unitatea Primire Urgente de la spital, iar de asemenea si consultatiile primite la Spitalul Radauti, unde a ajuns mai întâi pacientul, converg spre aceeasi concluzie.

S-a constatat ca bolnavul nu prezenta probleme neurologice, care ar fi explicat amnezia acuzata, si nici semne de arsuri în gât, daca ar fi înghitit soda caustica, dar un rezultat clar va fi dat dupa ce vor fi efectuate investigatii la esofag si stomac, si poate, si la CT.

Stefan Belmega, de 45 de ani, om de afaceri domiciliat la Brodina, a disparut în conditii necunoscute, masina lui fiind gasita abandonata în padure, de un silvicultor. Acesta a fost dat disparut de IPJ Suceava, care l-a cautat folosind peste 200 de oameni si câini special antrenati.

Brodineanul a fost recuperat luni de elicopterul care transporta alimente în zona inundata, fiind gasit într-un patul. La întoarcere, acesta a declarat politistilor ca a înghitit câtiva pumni de soda caustica si ca a plecat aiurea prin padure, fara orientare, dar ca altceva nu-si aminteste. 


Intră acum și în grupul de