„O cugetare de campanie electorala”


Intră acum și în grupul de

Acuzele aduse municipalitatii, de catre consilierul local PSD, Virginel Iordache, referitoare la inundarea Bazarului Suceava, au fost catalogate de viceprimarul Viorel Seredenciuc drept o „cugetare de campanie electorala”. Seredenciuc a subliniat ca atât digul de pe malul Sucevei, cât si conducta cu pricina se afla în administrarea Sistemului de Gospodarire a Apelor, nefiind nicidecum de competenta executivului. „Noi putem face curatenie pe dig, acea conducta neavând nicio legatura cu Primaria”, a afirmat viceprimarul democrat-liberal, adaugând ca modernizarea spatiului comercial din Lunca Sucevei nu include si lucrari la amenajarea hidrotehnica în cauza, asa cum ar fi insinuat consilierul social-democrat.

Viorel Seredenciuc i-a amintit lui Virginel Iordache de propunerea fantezista de amenajare a unei baze acvatice de agrement pe malul râului Suceava, în zona Bazarului. „Pe unde s-ar afla acum vaporasele dlui Iordache si cine ar sta sa le prinda pe la Galati sau Tulcea?”, s-a întrebat retoric vicepresedintele organizatiei municipale a PD-L Suceava.

Reamintim ca alesul local Virginel Iordache a cerut primarului Ion Lungu sa desemneze o comisie de ancheta care sa verifice împrejurarile care au dus, vinerea trecuta, la inundarea Bazarului. Iordache este de parere ca patrunderea apei în spatiul comercial de pe malul râului Suceava este urmare a unei neglijente de natura tehnica, implicata fiind o conducta de sub-traversare a digului de protectie.  


Intră acum și în grupul de