FC Cetatea » A cincea infrangere in amicale


Intră acum și în grupul de

Cetatea Suceava – CSM FC Ploiesti    1 – 2 (1 – 0)

Joi seara, Cetatea Suceava a pierdut amicalul disputat pe stadionul „Areni” cu formatia CSM FC Ploiesti, scor 1-2. Cel de-al zecelea meci de verificare al fotbalistilor antrenati de Marian Pana si Florin Cristescu a consemnat a cincea înfrângere pentru galben-albastri.

Fara Nicolau, Negru si Luca, menajati dupa accidentari, sucevenii au evoluat bine mai ales în prima repriza a întâlnirii.  Ionel Celpan putea deschide scorul în primele minute ale meciului însa sutul sau de la marginea careului de 16 metri a lovit încheietura barelor. În minutul 14, Sorin Dragan a fost aproape de a modifica scorul de pe tabela de marcaj însa reluarea sa, cu capul, din 6 metri, a fost retinuta fara probleme de portarul prahovenilor. Cu zece minute înainte de încheierea primului act al jocului, Celpan a executat slab o lovitura libera de la aproximativ 20 de metri si astfel, cele doua formatii au intrat la vestiarea la egalitate.

În debutul partii secunde, Tudor Homneac, intrat la pauza în locul lui Dragan, a irosit doua sanse bune de a înscrie. Pâna la urma, cel care i-a adus în avantaj pe suceveni a fost atacantul Vespazian Colban. În minutul 56, „Colbinho” a executat excelent o lovitura libera, lateral dreapta, surprinzându-l pe portarul oaspetilor, care se astepta la o centrare în careul ploiestenilor. La acest scor, în primul „11” al Cetatii au avut loc mai multe modificari. Chiar si asa, Onciu putea mari avantajul gazdelor la doua goluri însa „torpila” expediata de el, a fost respinsa de sub transversala de Popa.

Fara sa aiba vreo ocazie clara de gol pâna atunci, ploiestenii au reusit, în doar 20 de minute, sa întoarca rezultatul în favoarea lor, un rol important avându-l Daniel Oprita. Mai întâi, ex-stelistul a centrat perfect de pe partea stânga a atacului prahovean iar Gardos l-a învins pe Rohetki cu o lovitura plasata de cap. Pe final de meci, Oprita a stabilit scorul final al întâlnirii, reluând cu capul, în plasa portii aparare de Viorel Gheorghe.

Au evoluat formatiile:

Cetatea Suceava: Rohetki – Cotolan, Ungureanu, Bernard, Ir. Ionescu – Cojenel, Onciu, Celpan, Buhusi – S. Dragan, Gurita. Au mai intrat: Stanescu, Colban, Homneac, Martin, V. Gheorghe, Zaharie, Al. Moldovan si Apetri. Antrenor: Marian Pana

CSM FC Ploiesti: Iatan – Baiano, Rohat, Vodita, Kelemen – Cl. Tudor, Mihalache, Cr. Vlad, L. Mihai – Paun, Gafita. Au mai intrat: Popa, Florea, Gardos, Paduraru, Takayuri, Mezza, Ciobanu, Oprita, Pop si Nae. Antrenor: Valeriu Rachita


Intră acum și în grupul de