Sergiu Brujan va evolua 3 ani la Cetatea!


Intră acum și în grupul de

Din dorinta de a completa lotul de jucatori în vederea sezonului care sta sa înceapa, oficialii Cetatii Suceava, au ajuns la un acord cu Sergiu Brujan. În vârsta de 32 de ani, mijlocasul care ultima oara a evoluat la Otelul Galati, este o cunostinta mai veche a publicului de pe “Areni”. Sergiu Brujan a evoluat între anii 1999 si 2002 la Foresta Suceava, echipa în tricoul careia a jucat 70 de meciuri, marcând 8 goluri.

Dupa ce si-a încheiat contractul cu Otelul Galati iar antrenorul Petre Grigoras l-a anuntat ca nu mai este interesat de serviciile sale, în luna iunie, Brujan a fost la un pas de a semna cu divizionara secunda CSM Rm. Vâlcea.

De-a lungul carierei, Sergiu Brujan a  mai jucat pentru formatiile: FC Brasov, ICIM Brasov, Precizia Sacele, Ceahlaul Piatra Neamt si Rapid Bucuresti.

Presedintele Dumitru Moldovan considera ca noua achizitie a Cetatii va fi un câstig pentru echipa locala, domnia sa mizând pe experienta acumulata de Brujan în primul esalon al fotbalului românesc.

Nefolosit în amicalul de joi cu CSM FC Ploiesti, noul-mijlocas al galben-albastrilor va debuta, cel mai probabil, azi, în amicalul cu Ceahaul Piatra Neamt.


Intră acum și în grupul de