Flutur, mulțumit de promovarea Bucovinei la Cluj Napoca: Am avut posibilitatea să facem reclamă Bucovinei și am primit aprecieri pentru autentic (GALERIE FOTO)


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a apreciat că Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina” care s-a desfășurat la Cluj Napoca în acest week-end a fost un succes de promovare a Bucovinei în Ardeal și a menționat că, peste două săptămâni, la Târgul de Toamnă de la Suceava, va participa și Asociația „Produs în Cluj”, asociație înființată după modelul „Produs în Bucovina”.

Flutur a spus că manifestarea de la Cluj Napoca a beneficiat de o organizare foarte bună, dar și de o vreme bună.

El a mulțumit bucovinenilor care au venit la Cluj Napoca, începând cu  Asociația „Produs în Bucovina”, asociațiile de turism, meșteșugarii și nu în ultimul rând, artiștii.

„Avem posibilitatea, aici, la Cluj, să facem reclamă Bucovinei și în special ofertei turistice”, a spus Flutur care a menționat că în județ sunt peste 16.000 de locuri de cazare.

Președintele CJ Suceava a mai spus că nu a fost ales întâmplător Cluj Napoca pentru această acțiune ci pentru că statisticile arată un procent mare de clujeni, de oameni din Ardeal, care vin și vizitează și înnoptează în pensiunile și stațiunile turistice din județul Suceava.

El a adăugat că oferta turstică este mare că a fost prezentată toată gastronomia bucovineană și că și Direcția Silvică Suceava a fost prezentă cu „Poveștile pădurii Bucovinei”, cu ciuperci și fructe de pădure.

Flutur a menționat că pentru clujeni au fost diverse surprize, de la roata olarului până la cei care produc păstrăv în cobză și că s-a stat la coadă la produse din Bucovina.

El a anunțat că peste două săptămâni, Asociața „Produs de Cluj” care a fost înființată după modelul „Produs în Bucovina” va veni la Suceava, în cadrul unui parteneriat, la Târgul de Toamnă.

Flutur a mai declarat că a văzut aprecieri deosebite pentru autenticul prezentat în cadrul acestui târg.

„Eu cred că e ceva frumos că am trecut munții. Ansamblul artistic Ciprian Porumbescu a încântat lumea, dar și artiștii amatori, dar foarte autentici”, a spus președintele CJ Suceava.

El consideră că „este o mare reușită ceea ce am făcut noi în aceste zile la Cluj”.


Intră acum și în grupul de