PSD Suceava a respins invitatia democrat-liberalilor de a participa la intrunirea pe tema inundatiilor


Intră acum și în grupul de

Deputatul social-democrat Mirela Adomnicai a declarat vineri, într-o conferinta de presa, ca  Partidul Social Democrat nu a raspuns la invitatia lansata de PD-L de a participa la întâlnirea pe tema inundatiilor, întrucât gestionarea situatiei de criza survenita în urma inundatiilor, este de competenta Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta. Adomnicai a precizat ca PSD va lua parte la o asemenea  dezbatere doar la convocarea acestui organism, al carui presedinte este prefectul Alexandru Baisanu. „Dar, câta vreme invitatia este facuta de un partid care se pretinde în opozitie si mai presus de alte partide, nu vom raspunde acestei invitatii”, a aratat deputatul social-democrat.

Parlamentarul sucevean considera ineficienta initiativa democrat-liberalilor, în conditiile în care marea majoritate a primarilor si-au inventariat problemele si le-au transmis catre institutiile abilitate si implicate, profesionistii fiind cei care urmeaza a analiza situatiile la fata locului si a lua decizii pentru acordarea despagubirilor.  „Noi nu avem ce analiza la o întâlnire ad-hoc, pe genunchi si pompieristica”, a afirmat Mirela Adomnicai, sustinând ca doar Guvernul trebuie si poate sa rezolve problemele ivite.

Deputatul sucevean a mai aratat ca PSD se implica direct în ajutorarea familiilor sinistrate, adunând donatii de la filialele din teritoriu ale formatiunii, pe care, mai apoi, le distribuie, acestora, „fara pompa” .

Partidul democrat-liberal i-a invitat pe sefii formatiunilor politice din judet si pe parlamentarii suceveni sa participe la o întâlnire pe tema inundatiilor.


Intră acum și în grupul de