Acasă Actualitate Un tânăr de 17 ani din Stroiești a murit după ce mopedul...

Un tânăr de 17 ani din Stroiești a murit după ce mopedul pe care circula ca pasager s-a răsturnat pe centura Sucevei. Conducătorul mopedului nu are permis și a fost grav rănit


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 17 ani din Stroiești a murit, duminică dimineața, pe șoseaua de centură a Sucevei după ce mopedul pe care se afla ca pasager și era condus de un tânăr fără permis a lovit o bordură și s-a răsturnat.

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică dimineața la orele 06:20, poliţia a fost sesizată despre faptul că pe str. Centurii din localitatea Şcheia s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi vătămarea corporală a alteia.

Având în vedere cele sesizate, echipa operativă, s-a deplasat la faţa locului, unde a constatat că  un tânăr de 25 ani din comuna Stroieşti a condus mopedul pe str. Centurii, în interiorul localităţii Şcheia şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a acroşat bordura din partea stânga şi s-a răsturnat pe carosabil.

În urma accidentului a rezultat decesul unui pasager de pe moped, un tânăr de 17 ani din comuna Stroieşti şi vătămarea corporală gravă a conducătorului mopedului. Conducătorul mopedului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest şi i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, s-a stabilit că cel care conducea mopedul nu posedă permis de conducere.

În acest caz s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version