Trei tinere au ajuns la spital după ce o șoferiță din Marginea a pierdut controlul volanului


Intră acum și în grupul de

Trei tinere au ajuns la spital rănite după ce o șoferiță de 19 ani, din Marginea, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă.

Poliția Suceava a informat că accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 23.30, pe DN 2H, în afara orașului Milișăuți.

Astfel, pe fondul lipsei de experiență, o tânără de 19 ani, din comuna Marginea, a pătruns pe acostament, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă.

Polițiștii au arătat că în urma accidentului au fost rănite ușor cele două pasagere din autoturism, o tânără de 18 ani, din orașul Milișăuți și cealaltă de 22 de ani, din comuna Horodnic de Sus, precum și conducătoarea mașinii.

„Victimele au fost transportate cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a precizat Poliția Suceava.

Tânăra șoferiță nu a putut fi testată la fața locului cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Ea s-a ales cu dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de