Inconstanta, numele tau e Universitatea Craiova!


Intră acum și în grupul de

Gloria Bistrita –  “U”Craiova 2 – 0

Dupa victoria din prima etapa cu Poli Iasi, gruparea din Banie s-a deplasat vineri la Bistrita, pentru întâlnirea cu Gloria lui „Tata” Jean si Nelutu Sabau. Din pacate pentru ei, juvetii au fost din nou juveti, pierzând partida cu acelasi scor cu care o câstigasera pe cea precedenta, 2-0.

Partida a început cu oaspetii la conducere, Costea fiind aproape de a deschide scorul în chiar primele secunde. La rampa a iesit apoi Julius Wobay, în minutele 12 si 15, leonezul aratându-si clasa, dar nereusind sa îl învinga pe Tatarusanu. Portarul acontat de Steaua s-a remarcat la rându-i în minutul 22, când a respins printr-un reflex de zile mari „ghiuleaua” trimisa de Dorel Stoica de la 25 de metri. Oltenii si-au continuat momentele de dominare, Joshua Rose fiind aproape de a marca în minutul 31, printr-un sut frumos, de la 17 metri. Compatriotul sau, Baird, rateaza dupa 60 de secunde ocazia reprizei, fiind deposedat exact în momentul sutului, de Frasinescu. Prima repriza se încheie cu o noua ocazie la poarta ardeleana, acelasi Baird nefiind în stare sa îl învinga pe Tatarusanu din 12 metri, si cu prima faza frumos construita de gazde, în chiar ultimul minut. Diogo scapa singur cu Bornescu, dar se emotioneaza si sutul sau este retinut.

Ca prin minune, de la cabine au iesit dupa odihna cu totul alte echipe. Rolurile s-au inversat si, transformati din vânatori în vânat, oltenii au primit doua goluri în sapte minute. În minutul 58, Adrian Hora executa o lovitura libera, are mare noroc, si scorul devine 1-0. Cu 25 de minute înainte de final, gazdele îsi dubleaza avantajul, Joshua Mitchell deviind în proprie poarta centrarea lui Miclaus.
Prepelita si Gaman au sansa sa reduca din handicap, dar primul se încurca în minge iar al doilea suteaza în blocaj. Ocaziile au fost cât pe ce sa se razbune în minutul 84, când Diogo reia frumos cu capul spre poarta, dar mingea trimisa de brazilian loveste bara. La faza imediat urmatoare, sud-americanul Bistritei trece din nou pe lânga golul de 3-0. Bornescu a avut însa un reflex de zile mari si a limitat dimensiunile înfrângerii. Scor final 2-0. Sa ne asteptam cumva la sase înfrângeri consecutive ale Universitatii?!

Gloria: Tatarusanu – Vagner, Flavius Moldovan, Frasinescu, Bhairi (Miclaus, 46), Panc – Sabou, Marginean, Hora (Achim, 90) – Diogo, Coroian. Antrenor: Ovidiu Sabau.

“U” Craiova: Bornescu -Rose (Dina, 69), Mitchell, V. Gaman, Dananae – Dilevski, D. Stoica, Prepelita, Woobay, – Baird, Fl. Costea (Firtulescu, 75). Antrenor: Nicolo Napoli.


Intră acum și în grupul de