Fotbal » Ogararu convocat pentru amicalul cu Letonia


Intră acum și în grupul de

Selectionerul Victor Piturca a anuntat, ieri, numele celor 12 jucatori stranieri convocati pentru meciul amical România – Letonia, care se va disputa pe stadionul “Tineretului” din Urziceni, pe 20 august, de la ora 20.45.

Astfel, au primit faxuri de convocare urmatorii: Cosmin Contra (Getafe CF), George Ogararu (AFC Ajax Amsterdam), Cristian Sapunaru (FC Porto), Gabriel Tamas (AJ Auxerre), Razvan Rat (FC Sahtior Donetk) – fundasi, Paul Codrea (AC Siena), Razvan Cocis (FC Lokomotiv Moscova), Nicolae Dica (Calcio Catania), Florentin Petre (Terek Groznîi)  – mijlocasi, Adrian Mutu (Fiorentina), Ciprian Marica (VfB Stuttgart) si Daniel Niculae (AJ Auxerre) – atacanti.

Exista posibilitatea ca, pâna în ziua reunirii (18 august, ora 12.00, la Centrul de Fotbal Mogosoaia), sa se renunte la unul sau la altul dintre jucatorii mentionati mai sus, în functie de forma lor sportiva, de starea de sanatate si de statutul pe care-l vor avea la echipele lor de club.

Numele celorlalti jucatori convocati, legitimati la cluburi din tara, vor fi anuntate în seara zilei de 17 august, dupa disputarea jocurilor din cadrul etapei a IV-a a Ligii I.


Intră acum și în grupul de