Potentiale sedii pentru Serviciul „Inmatriculari si eliberari permise auto”


Intră acum și în grupul de

Conducerea Prefecturii Suceava a facut demersuri pe lânga oficialii veniti la inundatii, cerându-le sa disponibilizeze fonduri pentru un nou sediu al Serviciului „Înmatriculari si eliberari permise auto”.

Prefectul Stefan Alexandru Baisanu a aratat ca a stat de vorba cu ministrul Internelor si Reformei Administrative (MIRA), Cristian David, acesta din urma dându-i asigurari ferme în aceasta directie. Potrivit lui Baisanu, în vederea obtinerii unor conditii optime de lucru, necesara ar fi o suprafata  de lucru cuprinsa între 600 si 900 de metri patrati. „Din cauza ca de o luna de zile lucram în alt sistem, toti viitorii conducatori auto vin si dau examen la Suceava, într-o sala improprie”, a declarat prefectul judetului Suceava. Aceasta a precizat ca 9 agenti economici vor deja sa vânda cladiri MIRA sau Prefecturii, potentiale sedii  pentru  Serviciul „Înmatriculari si eliberari.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a declarat ca nu renunta nici la o eventuala locatie pusa gratuit la dispozitie, în cadrul Iulius Mall, însa de preferinta ar fi ca acest Serviciu sa aiba o cladire proprie, situata la marginea orasului si dotata, obligatoriu, cu parcare, pentru a nu îngreuna traficul din municipiul resedinta de judet.

Reamintim ca, în momentul de fata, Serviciul „Înmatriculari si eliberari permise auto” functioneaza în doua foste garaje, desi adresabilitatea este de aproximativ 850 de cetateni pe zi.


Intră acum și în grupul de