Problemele sociale nu prezinta interes pentru PSD


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele organizatiei judetene a PD-L Suceava, Romica Andreica, este de parere ca problemele de ordin social nu constituie un interes pentru membrii conducerii PSD, respectiv pentru parlamentarii social-democrati suceveni, cu toate ca formatiunea politica se declara a fi una de sorginte sociala.  

Afirmatia lui Romica Andreica vine în urma neaparticiparii social-democratilor suceveni la cele doua întâlniri pe tema inundatiilor, cu presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Flutur si respectiv, cu seful Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, prefectul Stefan Alexandru Baisanu.  

Deputatul PD-L a precizat ca singura data când parlamentarii de la toate partidele, „inclusiv cei de la PSD si PNL”, au participat la o întâlnire comuna, a fost cu prilejul discutiilor pe marginea decuparii colegiilor uninominale. „Aceasta este singura preocupare a parlamentarilor PSD, de a desemna colegii uninominale, în asa fel încât sa nu se murdareasca prea tare de praf  pantofii de lac ai deputatului Bejenariu”, a declarat Andreica.  

Parlamentarul a mai aratat ca membrii PSD nu au onorat cu prezenta nici dezbaterile pe tema Proiectului „Suceava-Utilitati si mediu la standarde europeane”, a lucrarilor la DN 17 A si a programului de dezvoltare pe termen lung a judetului Suceava.  


Intră acum și în grupul de