Sotia moarta si sotul ranit grav, dupa ce au intrat cu masina intr-un copac


Intră acum și în grupul de

O femeie a murit, iar sotul ei a ajuns în stare grava la spital, dupa ce marti dupa-amiaza, s-au izbit cu masina într-un copac. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean Suceava, „marti, la ora 14.30, pe DN 2K în interiorul comunei Iaslovat, numitul A. VASILE de 40 ani localnic, în timp ce conducea autoturismul marca «Mercedes Benz», într-o curba usoara la stânga a pierdut controlul asupra autoturismului si a intrat în coliziune cu un copac din partea stânga a drumului”.

În urma impactului a rezultat decesul numitei A. MARIA de 32 ani, sotia soferului, pasagera pe locul din dreapta a autoturismului si vatamarea corporala grava a  lui A. VASILE, care a fost transportat de urgenta la spital, unde i s-a stabilit diagnosticul: ,,fractura subcapitala femur drept, fractura rotula dreapta, traumatism toracic”. Barbatul necesita pentru vindecare  circa 70-80 zile de îngrijiri medicale.

Cele doua victime implicate în accident nu purtau centura de siguranta, iar  „conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,09 mg/l, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a mai precizat Biroul de presa al IPJ Suceava.

Imagini ISU „Bucovina” Suceava


Intră acum și în grupul de