Hypermarket-ul de jucării și decorațiuni Jumbo se deschide, vineri, la Suceava


Intră acum și în grupul de

Hypermarket-ul de jucării și decorațiuni Jumbo se deschide vineri, pe 27 octombrie, la Suceava, în locul hypermarket-ului Real care a fost închis la începutul acestui an.

Potrivit unui banner afișat pe clădirea din Strada Humorului 86 din Șcheia, sucevenii sunt așteptați vineri, pe 27 octombrie, la Marea Deschidere a hypermarket-ului de jucării și decorațiuni Jumbo.

Retailerul grec de jucării și decorațiuni Jumbo este prezent pe piaţa românească din 2013, prin opt magazine deschise în cele mai mari oraşe ale ţării.

Jumbo a preluat spațiile în care au funcționat patru hypermaket-uri Real ce nu au fost preluate de Auchan, respectiv în Suceava, Constanța, Oradea și Arad.

Potrivit Profit.ro, Jumbo a semnat în luna septembrie planul care introduce extinderea companiei în Moldova, prin intrarea în Centrul Comercial Suceava în locul hypermarket-ului Real care a fost închis la începutul acestui an.

Până în iunie 2018 Jumbo vrea să deschidă alte două magazine similare în țară.

Compania Jumbo a deschis în iulie, la Constanța, un hipermarket de acest gen în locul hypermarket-ului Real din acest oraș.

Hypermarket-ul Real din Suceava a fost închis la începutul lunii februarie.

 

 


Intră acum și în grupul de