Bărbat reținut de polțiști după ce a luat 135 de lei din două automate de cafea, din centrul Sucevei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Siminicea, a fost reținut și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava după ce a fost depistat că a sustras bani din două automate de cafea.

Potrivit IPJ Suceava, duminică, în jurul orei 8, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că un bărbat necunoscut a sustras bani din două automate de cafea.

Astfel, polițiștii deplasați la fața locului au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 37 de ani, din comuna Siminicea.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că la 22.10.2017, în  jurul orelor 08.00, bărbatul a intrat în interiorul unei instituții din zona centrală, uşile fiind deschise, iar cu ajutorul unui obiect metalic a forţat uşile celor două tonomate de cafea pe care le-a deschis şi din interior a sustras suma de 135 de lei”, a precizat Poliția Suceava.

Polițiștii au deschis un penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava pentru stabilirea unor măsuri preventive.


Intră acum și în grupul de