Peste două sute de șoferi testați cu aparatul etilotest în cadrul unei acțiuni organizate de Poliția Suceava pentru prevenirea accidentelor pe fondul consumului de alcool


Intră acum și în grupul de

Serviciul Rutier din cadrul IPJ Suceava și formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat şi desfăşurat, în perioada 20 – 22 octombrie a.c., acţiuni tematice pe drumurile publice din judeţ, în scopul depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule  după ce au consumat băuturi alcoolice, precum şi a celor care încalcă legislaţia rutieră în vigoare.

FOTO: satmareanul.net

Potrivit IPJ Suceava, în cadrul acţiunii au fost constatate 10 infracţiuni și au fost aplicate 73 sancţiuni contravenţionale în valoare de 32.002 lei.

De asemenea, pentru abaterile săvârşite în trafic au fost reţinute două permise de conducere, iar pentru defecţiuni tehnice şi alte abateri au fost retrase două certificate de înmatriculare.

Poliția Suceava a precizat că în cadrul acţiunii au fost testaţi cu aparatul etilotest 214 şoferi.

„Din fericire, prezenta activă a poliţiştilor în teren a făcut ca aceşti şoferi să fie opriţi înainte de producerea unor tragedii”, a arătat sursa citată.

 


Intră acum și în grupul de