Acasă Actualitate Colegiul Prefectural Suceava adoptă măsuri pentru reducerea numărului de accidente rutiere din...

Colegiul Prefectural Suceava adoptă măsuri pentru reducerea numărului de accidente rutiere din județ: Poliția va identifica punctele critice și va verifica starea tehnică a parapetelor și marcajelor de pe toate drumurile


Intră acum și în grupul de

Colegiul Prefectural Suceava care a dezbătut, miercuri, situația siguranței rutiere în județ, a adoptat o hotărâre pentru adoptarea de măsuri care să contribuie la reducerea numărului de accidente.

Potrivit acestui for,  având în vedere numărul mare al accidentelor produse în judeţul Suceava, în primele 9 luni ale anului 2017, siguranţa traficului rutier trebuie să reprezinte o prioritate, pentru autorităţile şi factorii responsabili.

În aceste condiții Colegiul Prefectural a dispus ca Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava să verifice până la data de 29 noiembrie 2017 starea tehnică a parapetelor, a marcajelor orizontale şi verticale de pe drumurile naţionale, judeţene şi comunale.



Totodată, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava va informa Instituţia Prefectului-judeţul Suceava referitor la punctele critice identificate, în vederea dispunerii de măsuri.

În județul Suceava, în ultimele nouă luni, s-au produs 867 de accidente rutiere, din care 207 grave, în urma cărora 53 de persoane au murit, alte peste o mie au fost rănite, din care 194 grav.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version