De luni, modificări ale curselor de pe Aeroportul Suceava: O cursă Tarom anulată, cea de Torino mutată joi. Wizz Air reduce frecvențele cu excepția perioadei Sărbătorilor de Iarnă


Intră acum și în grupul de

Programul curselor aeriene pentru perioada de iarnă, respectiv 30 octombrie-24 martie, de pe Aeroportul Suceava intră în vigoare de luni și prevede unele  modificări, de la anularea cursei Tarom de după amiaza pe ruta București, la reducerea frecvențelor Wizz Air pentru destinațiile europene, cu precizarea că numărul curselor Wizz Air crește în perioada Sărbătorilor de Iarnă.

Astfel, Tarom va zbura de pe Aeroportul Suceava pe ruta București zilnic cu plecare de pe Suceava la ora 5:45, față de 5:55 până în prezent, dar cursa de după amiaza este anulată și urmează să fie reluată din martie.

Tot Tarom a mutat cursa de Torino de miercuri pentru ziua de joi.

Pe perioada programului de iarnă, Wizz Air reduce numărul frecvențelor săptămânale.

Astfel, Wizz Air va zbura luni spre Londra-Luton și în perioada 8-22 decembrie 2017, 29 decembrie -12 ianuarie 2018 spre Milano-Bergamo, marți spre Bologna, miercuri spre Venția, Londra-Luton, Milano-Bergamo, joi spre Londra-Luton și în perioada 21 decembrie – 10 ianuarie 2018 spre Roma și Bologna, vineri spre Londra-Luton și Milano-Bergamo, sâmbătă spre Bologna și Roma, iar duminică spre Veneția și Londra-Luton și Milano, cu excepția perioadei 20 decembrie 2017- 07 ianuarie 2018.

Autoritățile județene sucevene continuă discuții cu alte companii aeriene pentru introducerea de noi curse de pe Aeroportul Suceava.

 


Intră acum și în grupul de