Cătălin Nechifor, invitat la compania Tarom pentru a discuta despre noi destinații externe de pe Aeroportul Suceava


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Cătălin Nechifor, a fost invitat de compania Tarom pentru a discuta cu reprezenații companiei despre deschiderea de noi destinații externe de pe Aeroportul Suceava.

Deputatul sucevean a întrebat, în Parlament, Ministerul Transporturilor, despre  planul de dezvoltare al Tarom pentru destinația Suceava, iar în răspunsul ministerului se arată că această situație va putea fi discutată de deputat cu compania Tarom.

Astfel, Ministerul Transporturilor arată în răspuns că Tarom i se aplică prevederile legislației privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, iar Ministerul Transporturilor, în calitate de autoritate tutelară nu poate interveni în activitatea  de administrare și conducere a acestei companii.

„Totuși, am solicitat Companiei Naționale de Transporturi Aeriene Române TAROM un punct de vedere avizat cu privire la întrebarea  dumneavoastră. Dorim să vă informăm faptul că Tarom va analiza solicitarea dumneavoastră ținând cont de disponibilitatea flotei Tarom și de eficiența economică pentru operațiile propuse.În acest context, Tarom vă invită la o discuție în cadrul companiei pentru evaluarea potențialului de trafic pentru zborurile menționate de dumneavoastra cât și pentru alte posibile  operări externe”, se arată în răspunsul Ministerului Transporturilor.

Nechifor a cerut Ministerului Transporturilor să mărească numărul de frecvențe externe de pe Aeroportul Suceava care are o creștere semnificativă a traficului realizată cu companii private și în același timp să deschidă și noi rute interne relația cu Timișoara sau Constanța.


Intră acum și în grupul de