Ciocnire in lant pe DN 2


Intră acum și în grupul de

În urma ciocnirii în lant, care a avut loc vineri dimineata pe D.N. 2, în afara localitatii Bunesti, a rezultat avarierea a patru autoturisme.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava,  vineri, în jurul orei 10.30, în afara localitatii Bunesti pe D.N. 2, Z. Vlad de 18 ani din municipiul Falticeni, în timp ce conducea autoturismul „Dacia 1310”, a oprit pentru a acorda prioritate autovehiculelor care circulau din sens opus, întrucât urma sa efectueze viraj la stânga pentru a intra pe un drum lateral. În spatele sau a oprit autoturismul „Opel Movano”, condus de V. Dumitru de 28 ani din comuna Preutesti. În acest moment O. Razvan care conducea autoturismul „Dacia Logan”, datorita nepastrarii distantei suficiente în mers fata de autoturismul marca „Opel” si pentru a evita coliziunea cu acesta a virat dreapta si s-a rasturnat în sant. În acelasi timp în spatele sau circula autoturismul marca „Opel Movano”, condus de P. Mihaita de 25 ani din comuna Preutesti,  care a intrat în coliziune fata-spate cu autoturismul marca „Opel Movano”, condus de V. Dumitru, care la rândul sau a intrat în autoturismul „Dacia 1310”.

În urma impactului a rezultat numai avarierea celor 4 autoturisme.

În urma efectuarii cercetarilor, s-a stabilit ca marca „Opel Movano”, condus de P. Mihaita, avea drept de circulatie pâna la 06.08.2009, motiv pentru care acestuia i s-a întocmit dosar penal. Conducatorii auto foloseau centura de siguranta si au fost testati cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.


Intră acum și în grupul de