Circulație în condiții de iarnă în zona de munte a județului Suceava. Transrarău a fost închis temporar. Vântul a provocat avarii ale rețelelor electrice, peste 4000 de abonați fiind afectați


Intră acum și în grupul de

Circulația rutieră din zona de munte a județului Suceava se desfășoară normal, în condiții de iarnă, după ce în zonă vântul suflă cu putere și ninge, iar drumul Transrarău a fost închis temporar.

Potrivit ISU Suceava, pe DN 17, pe ultimul kilometru până la limita cu județul Bistrița Năsăud s-a depus strat de zăpadă de circa un centimetru și se circulă în condiții de iarnă, nefiind blocaje.

Din cauza vântului puternic au fost avariate total dou linii de medie tensiune și parțial 4 linii cu 67 de puncte de transformare, fiind nealimentate total localitățile Dorna Arini, Botuș, Colacu, Delnița, Fundu Moldovei, Pojorâta, Valea Putnei, Cârlibaba și parțial, Ostra, Gura Humorului și Iacobeni, fiind afectați 4613 abonați, iar echipele de intervenție sunt în teren pentru remedierea defecțiunilor.

Mai multe drumuri județene și naționale au fost blocate temporar de copacii căzuți, dar situațiile au fost remediate rapid prin intervenția echipajelor ISU, Direcției Silvice sau ale primăriilor.


Intră acum și în grupul de