Viceprimarul Lucian Harșovschi a făcut apel la consilierii locali din opoziție să se implice pentru deblocarea banilor pentru lucrările de termoficare: Suntem cu mâinile legate și nu avem ce face dacă nu suntem ajutați de Guvern


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, solicită consilierilor locali ai PSD să se implice în problemele municipalității, și să ajute astfel încât promisiunea Guvernului de alocare a banilor pentru lucrările termoficare să fie respectată.

Harșovschi a spus, marți, după comandamentul tehnic săptămânal, că nici după două săptămâni după ce primarul Ion Lungu a primit asigurări că municipalitatea va primi 3,5 milioane de lei de la Guvern pentru lucrările de termoficare, banii nu au venit, fapt pentru care a făcut un apel la consilierii din opoziție.

„Fac un apel la cei care sunt în opoziție la nivel local, dar la putere la nivel național, la colegii din Consiliul Local de la PSD, să se implice, să ne ajute, să vină acești bani pentru că e frumos numai să critice, dar când e vorba de treabă nu prea se implică”, a spus viceprimarul Lucian Harșovschi.

El a precizat că pentru lucrările de termoficare se așteaptă 3,5 milioane de lei de la Guvernul României, jumătate față de cât s-a aprobat în primăvara acestui an.

Totodată, Harșovschi a arătat că din cauza lipsei banilor, aducerea străzilor la starea inițială nu se poate realiza.

„Sunt multe nemulțumiri ale sucevenilor, dar și ei trebuie să înțeleagă că noi suntem cu mâinile legate și nu avem ce face dacă nu suntem ajutați de Guvern. Trebuie să ni se dea ceea ce s-a promis prin lege”, a mai spus viceprimarul Lucian Harșovschi.

 


Intră acum și în grupul de