Un tânăr din Botoșani, fără permis, s-a răsturnat cu mașina pe care a furat-o de la mama sa, la Dumbrăveni


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani, din județul Botoșani, s-a ales cu dosar penal după ce a condus mașina mamei sale, deși nu deține permis, și s-a răsturnat cu autoturismul la ieșirea din comuna Dumbrăveni, lângă calea ferată.

Potrivit Poliției Suceava, luni dimineața, la ora 09.00, în timpul executării sarcinilor de serviciu, o patrulă din cadrul Poliției Orașului Salcea a identificat în afara părții carosabile a DN 29, la ieșirea din comuna Dumbrăveni, un autoturism răsturnat, iar lângă acesta trei bărbaţi de 21, 24 şi  50 de ani, toți din județul Botoșani.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în seara zilei de 29.10.2017, în jurul orei 22.00, tânărul de 21 de ani aflat sub influența băuturilor alcoolice, a luat autoturismul aparținând mamei sale, fără acceptul acesteia și l-a condus pe drumurile publice cu intenția de a-l spăla în comuna Dumbrăveni, ocazie cu care a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat lângă calea ferată, după care a părăsit locul accidentului”, a arătat sursa citată.

Tânărul de 21 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai mult, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Botoșăneanul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, proprietarul autoturismului o femeie de 47 de ani, din județul Botoșani, nedorind să formuleze plângere sub aspectul săvârșirii de către fiul ei a infracțiunii de „furt în scop de folosință”, cauza urmând să fie soluționată procedural.

 


Intră acum și în grupul de