21 de candidaţi înscrişi la DSP Suceava pentru Concursul Naţional de intrare în Rezidenţiat. Pentru judeţul Suceava s-au publicat în Monitorul Oficial 19 din cele 30 de posturi propuse de unităţi sanitare


Intră acum și în grupul de

Un număr de 21 de candidaţi şi-au depus dosarele de înscriere la Direcţia de Sănătate Publică Suceava în vederea susţinerii Concursului Naţional de intrare în Rezidenţiat, ce va fi organizat în mai multe centre universitare din ţară, în data de 19 noiembrie 2017.

Purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, Bianca Bighiu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că din totalul celor 30 de posturi propuse spre publicare de unităţi sanitare din judeţul Suceava doar 19 au fost publicate în Monitorul Oficial.

Bighiu a spus că DSP Suceava a propus spre publicare 5 posturi de medic pentru specialităţile igienă, sănătate publică şi management şi epidemiologie, din care doar trei au fost publicate, Spitalul municipal Rădăuţi a solicitat 11 posturi şi au fost publicate 8, Spitalul Municipal Vatra Dornei a propus spre publicare 6 posturi de medic fiind publicate toate în Monitorul Oficial, Spitalul de Psihiatrie Cronici Siret a propus un post de medic în specialitatea psihiatrie, care a fost publicat.

Ea a precizat că la DSP Suceava şi-au depus dosarele de înscriere la Concursul Naţional de Rezidenţiat 21 de candidaţi, din care 12 în domeniul medicină, 6 în domeniul medicină dentară şi 3 în domeniul farmacie.

Purtătorul de cuvânt al DSP Suceava a menţionat că listele candidaţilor admişi pe centre universitare şi domenii pentru a participa la Concursul Naţional de Rezidenţiat vor fi publicate în data de 6 noiembrie 2017 pe portalul dedicat acestui examen.

Concursului de intrare în Rezidenţiat în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie va fi organizat duminică, 19 noiembrie 2017 şi se  va desfășura în centrele universitare București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Timișoara.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de