ISU Suceava: La sosirea pompierilor la accidentul de la Ilișești, autoturismul în care se aflau cinci persoane ardea în totalitate


Intră acum și în grupul de

ISU Suceava precizează că accidentul în care au murit cinci persoanse s-a produs în această dimineață, în jurul orei 3:00, pe DN 17, pe raza comunei Ilișești.

În urma impactului dintre un autoturism și o autoutilitară, autoturismul a luat foc. În accident a mai fost implicat și un al doilea autoturism.

La fața locului, s-a deplasat modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Suceava, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și o autospecială de stingere, arată ISU Suceava.

La sosirea echipajelor, autoturismul care a luat foc ardea în totalitate, iar după ce incendiul a fost stins, în interior au fost identificate trupurile a 5 persoane, din nefericire, carbonizate.

În autoutilitară se aflau două persoane, care după ce au fost monitorizate medical, au refuzat transportul la spital.

Din celălalt autoturism implicat, șoferul a suferit contuzii la un picior și a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a spitalului județean Suceava, pentru investigații suplimentare.

Potrivit unor informații neconfirmate oficial, în autoturism se aflau cinci tineri din zona Gura Humorului care se întorceau de la un club unde participaseră la o petrecere de Halloween.

FOTO: ISU Suceava


Intră acum și în grupul de