Bărbatul rănit în accidentul cu produs la Ilișești a fost externat


Intră acum și în grupul de

Bărbatul în vârstă de 40 de ani rănit în accidentul rutier produs miercuri, la intrarea în localitatea Ilişeşti, şi care a fost adus la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale, a fost externat în cursul acestei dimineţi.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, medicul Mihai Ardeleanu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că pacientul în vârstă de 40 de ani, victimă a accidentului rutier ce a avut loc în localitatea Ilişeşti, aflat în maşina care a evitat coliziunea frontală, a ajuns la spital cu contuzii la genunchi şi stern.

Ardeleanu a spus că pacientul a fost consultat de un medic ortoped şi a efectuat investigaţii la computerul tomograf şi radiografii, în urma cărora nu s-au evidenţiat leziuni care să necesite alte investigaţii sau alte intervenţii.

El a spus că în aceste condiţii pacientul a solicitat să fie externat din spital.

Cinci tineri au murit carbonizați, miercuri dimineața, în urma unui accident produs pe DN 17 la intrarea dinspre Suceava în comuna Ilișești după ce șoferul a pierdut controlul volanului și a lovit un camion care circula regulamentar, iar în urma impactului autoturismul a luat foc.

În accident a mai fost implicat un autoturism al cărui șofer a fost transportat la spital, iar cele două persoane aflate în camion au primit îngrijiri medicale la fața locului.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de