Poliția Suceava: Cei cinci tineri din autoturismul care a ars în urma accidentului de la Ilișești aveau vârste între 16 și 26 de ani


Intră acum și în grupul de

Poliția Județeană Suceava a precizat, miercuri, că cei cinci tineri care au murit în accidentul produs la Ilișești aveau vârste între 16 și 26 de ani.

Potrivit IPJ Suceava, miercuri la ora 03:15, în timp ce conducea autoturismul înmatriculat în străinătate într-o curbă pe DN 17, în localitatea Ilişeşti, conducătorului unui autoturism a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune laterală cu autoutilitara condusă regulamentar de un tânăr de 27 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc, după care, a fost proiectat în autoturismul condus de un localnic de 40 de ani.

În urma impactului, autoturismul înmatriculat în străinătate a luat foc și a ars în totalitate, cele 5 persoane din interior, cu vârste între 16 și 26 de ani, decedând, arată sursa citată.

Din accident, a rezultat și rănirea ușoară a conducătorului auto de 40 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto de 27 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și bărbatului de 40 de ani li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, menționează Poliția Suceava.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru „ucidere din culpă” şi „vătămare corporală din culpă”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.


Intră acum și în grupul de