Poliția Suceava: Cei cinci tineri din autoturismul care a ars în urma accidentului de la Ilișești aveau vârste între 16 și 26 de ani

Poliția Județeană Suceava a precizat, miercuri, că cei cinci tineri care au murit în accidentul produs la Ilișești aveau vârste între 16 și 26 de ani.

Potrivit IPJ Suceava, miercuri la ora 03:15, în timp ce conducea autoturismul înmatriculat în străinătate într-o curbă pe DN 17, în localitatea Ilişeşti, conducătorului unui autoturism a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune laterală cu autoutilitara condusă regulamentar de un tânăr de 27 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc, după care, a fost proiectat în autoturismul condus de un localnic de 40 de ani.

În urma impactului, autoturismul înmatriculat în străinătate a luat foc și a ars în totalitate, cele 5 persoane din interior, cu vârste între 16 și 26 de ani, decedând, arată sursa citată.

Din accident, a rezultat și rănirea ușoară a conducătorului auto de 40 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto de 27 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și bărbatului de 40 de ani li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, menționează Poliția Suceava.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru „ucidere din culpă” şi „vătămare corporală din culpă”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

loading...