Autoturisme parcate, distruse


Intră acum și în grupul de

Un barbat din Suceava este cercetat pentru distrugere, dupa ce a lovit cu picioarele si a aruncat cu pietre în 3 autoturisme, aducând proprietarilor prejudicii de 40 de milioane de lei vechi. Potrivit Inspectoratului Judetean de Politie Suceava, marti, în jurul orelor 23.15, o patrula de siguranta publica din cadrul Politiei Municipiului Suceava, l-a depistat pe numitul B. Constantin de 40 ani din localitate, în timp ce lovea cu pietre si picioarele, autoturisme parcate în zona complexului comercial „Albina”.

Cu ocazia verificarilor efectuate la fata locului, au fost identificate 3 autoturisme distruse, respectiv: un autoturism marca „Mercedes”, proprietatea numitei B. Maria, având parbrizul spart si demontat, „VW Passat”, proprietatea unei societati comerciale din Suceava, având parbrizul spart si auto „Ford Mondeo”, proprietatea lui C. Mircea, având capota motorului zgâriata si înfundata, farul dreapta zgâriat si oglinda retrovizoare dreapta sparta, valoarea prejudiciului cauzat fiind de circa 4.000 lei.

Fata de numitul B. Constantin se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de „distrugere”, urmând sa se dispuna procedural.


Intră acum și în grupul de