Fotbal, Cupa Romaniei » Eco Luceafarul, “nasa” echipelor sucevene


Intră acum și în grupul de

Eco Luceafarul Botosani – Cetatea II Suceava-Arbore 5 – 0

Dupa ce în prima faza a Cupei României a eliminat pe CS Juventus Falticeni (4-0), miercuri, botosanenii de la Eco Luceafarul au dispus într-o maniera categorica de Cetatea II Suceava-Arbore, scor 5-0. Meciul a contat pentru faza a doua a Cupei României si s-a disputat la Ipotesti (jud. Botosani).

Cetatea II a beneficiat de aportul a patru jucatori de la prima echipa (Streinu, Duman, Moldovan si Stanescu) si a început bine meciul, Crisu având doua ocazii bune de a deschide scorul. Totusi, în minutul 15, gazdele au punctat pentru prima oara prin Jigailov, care a profitat de o iesire la ofsaid gresita a sucevenilor. Cinci minute mai târziu, Ovidiu Otrocol a reusit sa majoreze scorul dupa o lovitura spectaculoasa de cap, din careu. Acelasi Otrocol a decis si scorul pauzei, 3-0, în minutul 40, printr-un sut puternic de la marginea careului de 16 metri. Dupa pauza, Ghiviziu (50) si Vatafu (70) au stabilit rezultatul final.  

Faza a treia a Cupei României este programata pentru 26 august, atunci când se vor înfrunta cele 40 de învingatoare din faza a doua. Cetatea Suceava va evolua în faza a IV-a, programata pe 9 septembrie, când în competitie vor intra si cele 36 de formatii din esalonul secund. 


Intră acum și în grupul de