FOTO-VIDEO Aproximativ 50 de suceveni au ieșit în stradă împotriva proiectului de modificare a legilor justiției cerând demisia ministrului Justiției, Tudorel Toader


Intră acum și în grupul de

Aproximativ 50 de suceveni au participat, duminică seara, în fața Palatului Administrativ, la o acțiune de protest față de intenția majorității PSD-ALDE de a modifica legile justiției și au cerut demisia ministrului Justiției, Tudorel Toader.

Acțiunea de protest de duminică seara nu a fost autorizată, manifestarea fiind anunțată pe Facebook.

Participanții au scandat lozinci împotriva ca „PSD-ALDE aceeași mizerie”, ”DNA să vină să vă ia”, ”Tudorel Demisia!” sau ”PSD-Ciuma roșie!”.

Inițial, se intenționa organizarea unui marș spre sediul PSD, dar participanții au renunțat.

Mitingul de protest este organizat față de proiectul de modificare a legilor justiției care urmează să fie dezbătut în Parlament, iar cei care au inițiat proiestul pe Facebook arată că dacă acest pachet de legi va fi adoptat de Parlament ar însemna un dezastru pentru România și cetățenii ei.

„Ne putem lua adio de la o justiție independentă. Nu suntem singuri în această luptă. De la Magistrați la Președinte și Comisia Europeană, cu toții s-au poziționat împotriva acestor legi. Este momentul ca fiecare dintre noi să acționeze și să nu legitimeze încercarea corupților de a controla Justiția”, se arată pe pagina evenimentului.

 

 


Intră acum și în grupul de