Canicula si inundatiile ne fac sa tanjim dupa verile de alta data


Intră acum și în grupul de

Fierbinte vara s-a abatut asupra noastra în acesta an, si cica vor mai fi! Ne confruntam cu lupta între valorile atmosferice record si valorile normale- ce ne lasa sa respiram un aer ce ne aduce aminte de verile cu care suntem obisnuiti aici în Bucovina. Ne-am considerat mereu niste rasfatati ai sortii, pâna când ne-au lovit inundatiile, iar acu, au dat peste noi temperaturile tropicale!

Canicula ne aduce o noua provocare, aceea de a ne continua traiul cautând racoarea orelor târzii pentru activitatile recreative si adaptând programul de lucru în functie de existenta si functionarea aparatelor de aer conditionat.

Si cum nu putem influenta vremea, rubrica meteo a devenit una ce rivalizeaza cu „Senzationalul”. Si daca valorile atmosferice sunt record atunci, ca sa contrabalansam, trebuie sa gasim valori rezonabile pentru viata de zi cu zi.

Valorile rezonabile din viata de zi cu zi dar si din societate sunt întâlnite cam rarut, dar exista si catre ele trebuie sa ne gasim drumul.

Deci, va îndemn, ca în vremurile de acum sa ne gasim valorile rezonabile, care sa ne împace cu noi însine si cu realitatile zilnice ale valorilor record- de tot felul.  


Intră acum și în grupul de