Presedintele CJ vrea sa faca „putina” curatenie prin judet


Intră acum și în grupul de

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a anuntat duminica seara ca saptamâna ce urmeaza va fi una dedicata în exclusivitate actiunilor de înfrumusetare a judetului Suceava. Gheorghe Flutur a dispus organizarea unor ample actiuni de curatenie pe traseele turistice cunoscute din judet. Conform datelor prezentate într-un comunicat de presa, aceste actiuni vor consta, în principal, în strângerea PET-urilor si a deseurilor  menajere care nu sunt  biodegradabile, precum si în curatarea spatiilor verzi de pe marginea drumurilor, prin taierea si îndepartarea buruienilor si a spinilor. Consiliul Judetean Suceava se va implica direct în aceste activitati, prin mobilizarea salariatilor de la drumuri judetene.  

În comunicat se mai spune ca presedintele CJ, Gheorghe Flutur, a facut un apel la toti primarii din localitatile aflate pe traseele turistice din judet, pentru ca acestia sa antreneze în aceste activitati de curatenie si membri ai comunitatilor locale. „Dezvoltarea simtului civic, organizarea si participarea la astfel de actiuni, contribuie într-o mare masura la îmbunatatirea imaginii si conditiilor de turism local si la cresterea interesului turistilor pentru zona noastra”, se mai precizeaza în comunicat.

Presedintele CJ a anuntat în urma cu ceva vreme ca dezvoltarea turismului va fi una dintre prioritatile mandatului sau si ca la finele anului intentioneaza sa lanseze produsul turistic „BUCOVINA – BIOLAND”, care înseamna foarte mult din punct de vedere al aspectului judetului si traseelor sale turistice.


Intră acum și în grupul de